Distribute Your Content | Linkspecificaties
16151
page,page-id-16151,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Linkspecificaties

Woorden

Aantal woorden

Een kwalitatieve link bestaat uit een stuk tekst van minimaal 400 – 500 woorden. De opbouw bestaat uit een titel en twee of drie alinea’s. De tekst gaat over het onderwerp van het zoekwoord en er hoort een plaatje bij met als alternatieve tekst het zoekwoord.

Vermelding zoekwoord

Het gebruik van het zoekwoord in de tekst kan door factoren verschillen van 1 – 3. Daarbij moet er tegenwoordig een aantal synoniemen van de zoekterm gebruikt worden. Eén of twee van de zoektermen bevatten de uitgaande link.

Keyword-Research1
Anchor-text-optimalisatie

Ankertekst

Een link is het krachtigst als de ankertekst bestaat uit het zoekwoord. Let echter op. Wanneer het zoekwoord niet in het domein van je website zit, dan kan Google je straffen als meer dan 20% van de links precies het zoekwoord als ankertekst hebben. Zorg daarom voor de nodige diversiteit in de ankerteksten.

Betrouwbaar domein

Een link vanaf een website over het zelfde onderwerp en met een eigen, hoge beoordeling van Google hebben het meeste waarde. Zorg dat je wegblijft van spansites, aangezien deze je een penalty opkunnen leveren.

Trust Key On Keyboard Meaning Believe Faith Or Trustful
subpages

Niveau op website

Het niveau van de pagina waarop de link staat is ook belangrijk. Een link vanaf een homepage is veel waardevoller dan een link die komt vanaf een pagina ergens onderin de navigatiestructuur. Probeer altijd gebruikt te maken van 1ste of 2de lijnpagina’s om zoveel mogelijk waarde door te krijgen.

Content bestellen

Zelf is het erg lastig om met al deze factoren rekening te houden. Bij het schrijven en verspreiden van alle blogberichten houden wij rekening met bovenstaande factoren.

Project starten